O logo
o logo

Bespaar op uw energiekosten

We helpen je slimmer te besparen op jouw energiefactuur zodat je meer tijd en budget wint voor zaken die écht belangrijk zijn voor jouw bedrijf.

Uw persoonlijke energie-expert

Wat doen wij op de energiemarkt?

Energie aankopen op de goedkoopste manier kan je niet zelf. Door te groeperen met andere bedrijven vergroot je het volume en daalt de toeslag van de leverancier. Bovendien dien je de energieprijzen op de voet te volgen om geen opportuniteiten te missen.

Laat dat nu net onze expertise zijn! o is jouw persoonlijke energie-assistent, die voor jou de energiemarkt opvolgt. Door onze expertise en ervaring kunnen we voor jou rechtstreeks bij de energieleverancier onderhandelen om de beste en eerlijkste tarieven te bekomen. o geeft jou de mogelijkheid om ooptimaal energie aan te kopen! o logo wordt niet betaald door de energieleveranciers, noch nemen we marge op jouw besparing. We geloven in transparant én eerlijk advies voor een vast én laag jaarlijks abonnement omdat we veel bedrijven groeperen.

Praat met een expert

o is opgericht door Chris Elbers, ex-COO van BEE, een energiebedrijf dat windmolens en biomassa installaties bouwt en elektriciteit en gas verhandelt en levert in België. Als leverancier merkte Chris dat bedrijven bijna nooit optimaal energie aankopen. Consultants krijgen vaak een hogere commissie als zij aan een hogere prijs kunnen verkopen. En energieleveranciers verdienen meer bij hogere prijzen. Chris' jarenlange ervaring en expertise wil hij nu met jouw bedrijf delen en ervoor zorgen dat er geen verdoken marges meer genomen worden en je als eindklant geen enkele prijsopportuniteit meer mist.

We werken 100% transparant en objectief. Dit betekent dat we geen enkele vergoeding aanvaarden van de energieleveranciers. We staan aan de kant van onze klanten om voor hen de beste deals te onderhandelen. Samen met onze energie-experts, volgen we de energiemarkt op de voet. We vergelijken, berekenen alle prijsevoluties en adviseren je meteen om jouw energiefactuur te optimaliseren. Bij opportuniteiten hoor je ons onmiddellijk met de beste en eerlijke aanbevelingen.

Dus als klant van o hoef je je geen zorgen meer te maken over je energiefactuur. Het beheer daarvan is in goede handen.

Waar wacht je nog op? Word klant of maak een afspraak met een o Persoonlijke Energie Assistent!

Contacteer ons