O logo
o logo

BLOG

O. nieuws

Hotel Franq koopt zorgeloos energie aan met O. [Odot]

Hotel Franq koopt zorgeloos energie aan met O. [Odot]

Hoe koop je als hotel makkelijk energie aan én hoe ben je zeker van de laagste energieprijs? Twee pertinente vragen die we stellen aan Kristel Geubels, general manager bij het fraaie Hotel Franq.   Hotel Franq opende zijn deuren in 2017 Lees meer »

De energieprijzen kalmeren

Als we terugblikken op 2018, dan kunnen we vaststellen dat er zich op energiegebied maar weinig goede opportuniteiten hebben voorgedaan. O. is er in geslaagd om de weinige kansen die er waren, te benutten voor haar klanten. In maart '18 hebben w Lees meer »

Transparantie troef bij de bedrijven van Jean-Charles Wibo

Jean-Charles Wibo is eigenaar van de Vlassenroot Group, marktleider in XXL staalverwerking, met het Justitiepaleis van Antwerpen en de Erasmusbrug in Amsterdam als twee recente realisaties waar ze bij betrokken waren. Daarnaast is Wibo ook betrokke Lees meer »

Engie, effe serieus aub?

Black-out, brown-out, stroomtekorten, torenhoge prijzen voor energie. De media heeft er haar mond van vol de laatste weken. Aangezien het in november wel eens donker zou kunnen worden, werpen wij met O. als energie experten graag ons eigen licht nog Lees meer »

Watts worden steeds duurder

Een vast of variabel tarief, een korte- of langetermijncontract: het is begrijpelijk dat u eens blaast wanneer u een nieuw energiecontract afsluit. Maar het loont deze dagen absoluut om het toch allemaal te bestuderen. Afhankelijk van het type contra Lees meer »