O logo
o logo

BLOG

O. nieuws

O. [Odot] houdt de sneeuw in Aspen mee koud

O. [Odot] houdt de sneeuw in Aspen mee koud

Liefhebbers van de perfecte sneeuw trekken 365 dagen per jaar naar Aspen in Wilrijk. Hoe ze daar hun sneeuw 'maken', zo efficiënt mogelijk met energie omgaan en die energie ook slim aankopen. Leest u in dit artikel. De indoor sneeuwbaan Aspen... Lees meer »

O. [Odot], de energie-expert van je bedrijf

Een persoonlijke energie-expert voor uw bedrijf? Dat is O. [Odot]. We laten het onze klant van het eerste uur, Group Van Loon (GVL), zelf vertellen! Op het indrukwekkende bedrijfsterrein in Antwerpen maakt ATC, één van de bedrijven die... Lees meer »

Hotel Franq koopt zorgeloos energie aan met O. [Odot]

Hotel Franq koopt zorgeloos energie aan met O. [Odot]

Hoe koop je als hotel makkelijk energie aan én hoe ben je zeker van de laagste energieprijs? Twee pertinente vragen die we stellen aan Kristel Geubels, general manager bij het fraaie Hotel Franq.   Hotel Franq opende zijn deuren in 2017... Lees meer »

De energieprijzen kalmeren

Als we terugblikken op 2018, dan kunnen we vaststellen dat er zich op energiegebied maar weinig goede opportuniteiten hebben voorgedaan. O. is er in geslaagd om de weinige kansen die er waren, te benutten voor haar klanten. In maart '18 hebben... Lees meer »

Transparantie troef bij de bedrijven van Jean-Charles Wibo

Jean-Charles Wibo is eigenaar van de Vlassenroot Group, marktleider in XXL staalverwerking, met het Justitiepaleis van Antwerpen en de Erasmusbrug in Amsterdam als twee recente realisaties waar ze bij betrokken waren. Daarnaast is Wibo ook... Lees meer »